u novoj avanturi

Marijana Batinić otkrila: 'Ovaj slavuj i ja snimamo nešto baš fora'

14.06.2023 u 15:30

Bionic
Reading

Omiljena voditeljica je nedavno napunila baterije u Zagorju, prije toga je prijatelje i fanove počastila idiličnim fotografijama iz Dalmacije, a sad je sa svima podijelila važnu vijest

'Ovaj slavuj i ja snimamo nešto baš fora, držite mi fige jer imam tremu pjevat s Markom Toljom. Napjevali smo se mi skupa, ali nije isto za po doma (ili uz čašicu) i u studiju', otkrila je Marijana Batinić uz studijsku, radnu fotografiju s dugogodišnjim prijateljem.

Inače, riječi glazbenik je nedavno otkrio da je živio s Marijanom godinu i pol dana kada se prisjetio jednog od zajedničkih izlazaka. 'Marijana je u tom periodu imala teško ljubavno razdoblje i htjela se opustiti da zaboravi na to. U Splitu se toliko opustila da se izgubila u podrumima Dioklecijanove palače! Party je bio gotov, jedva sam je našao i izašli smo na vrijeme, nisu nas zaključali', rekao je za Radio Dalmaciju.

Voditeljica je upoznala čovjeka svoga života, supruga Mateja Pašalića zahvaljujući Marku Tolji. 'On je bio odjeven u Antu Gotovca, a ja u Simonu. Valjda smo bili baš otvoreni s javnosti pa sam tako tu večer upoznala i svog sadašnjeg muža, zahvaljujući Toljinim ludim idejama', prisjetila se Marijana.

  • +3
Marijana Batinić, Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Uz to, Tolja je pomagao voditeljici da se pripremi za pjevačke izvedbe u RTL-ovu showu 'Masked Singer', a pojavila se u njegovom spotu za baladu 'Ljubavi promijenit ćemo ime'. Marijana mu je jedno vrijeme bila menadžerica, a tu su i obiteljska druženja, putovanja…