u novom domu

Marijana Batinić uređuje svoje dvorište, evo za koje se biljke odlučila

11.04.2023 u 17:14

Bionic
Reading

Dolaskom ljepšeg vremena simpatična voditeljica odlučila je posvetiti vrijeme uređenju svog dvorišta. Odabrala je biljke kojima odgovara mediteranska klima i uvjeti koji vladaju južnim dijelovima Hrvatske, no ipak je morala priznati da je u shoppingu pretjerala

Kada vrijeme ne provodi na zagrebačkim ulicama i omiljenom joj zagrebačkom Britanskom trgu, Marijana Batinić rado vrijeme provodi na jugu Hrvatske. Voditeljica rado 'gušta' kraj plavoga mora, no nerijetko i zasuče rukave spremna za radove. Posljednjih godina uređuje svoju oazu na Šolti, a ovog je utorka odvojila vrijeme za biranje biljaka kojima će oplemeniti svoje dvorište.

Omiljeno TV lice na društvenim mrežama pokazalo je pratiteljima koje biljke će krasiti njezino dvorište. Simpatična Marijana tako se odlučila za prekrasan, ali otrovan oleander koji je svojevrsno zaštitno lice Mediterana, ali i za čempres te nekoliko tegli lovor višnje.

Batinić je napunila cijeli kombi novim biljkama, ali ipak nije bilo mjesta za sve. Našalila se kako je slučajno kupila previše pa su limuni ostali izvan automobila.

Voditeljica je inače velika ljubiteljica ljeta i otočkog načina života, a svoja ljeta obično provodi u obiteljskoj kući na Šolti. Kuću krasi pravi dalmatinski štih, a u njezinom vrtu već se nalaze neke biljke nezaobilazne svakom pravom vrtu u Dalmaciji. Njezin suprug Matej Pašalić također se rado primio posla oko uređenja okućnice pa su tako zajedno posadili palmu i masline, a pohvalili su se i smokvama iz vlastita vrta!

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX