slavne splićanke

Marijana Batinić u veselom društvu proslavila veliki dan

08.05.2023 u 20:14

Bionic
Reading

TV voditeljica Marijana Batinić proslavila je blagdan svetog Dujma, zaštitnika Splita, u društvu slavnih kolegica, a sve je obilježila zanimljivom fotografijom na društvenim mrežama

Popularna TV voditeljica Marijana Batinić pokazala je na društvenim mrežama kako je blagdan sv. Dujma, zaštitnika grada Splita, proslavila u dobrom društvu.

Slavljenički dan provela je u društvu dobrih prijateljica, glumice Nataše Janjić Medančić, Ivane Roščić i Ane Maras Harmander, a pridružili su im se i njihovi muževi.

Fotografija je uslikana iz ptičje perspektive, a sve četiri proslavljene Splićanke nosile su prepoznatljiv simbol sunčanih naočala.

Marijana Batinić ispod objave napisala je 'Instagram vs. reality', jasno aludiravši na iduću fotografiju na kojoj se vidi kroz koliko je muke prošao autor ove uspomene, popevši se uz ljestve na visoku granu drveta.

  • +2
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Proslavljena voditeljica za ovaj je dan odjenula popularnu oversized traper jaknu te nije odoljela vrućem trendu bijelih New Balance tenisica, a stajlingom se istaknula i glumica Ana Maras Harmander koja je nosila kombinezon s tigrovim uzorkom.

'Splićanke i njihovi muževi. Sveti Duje bio bi ponosan', stoji u šaljivom opisu ispod objave.

Zajedničku fotografiju podijelila je i glumica Nataša Janjić Medančić koja je napisala:

'Nemoš ih se riješit. Moje Splićanke ❤️ Kako ih prepoznaš? Po cvikama, naravno, uvik ih nose. 🤭'