FASHION TALKS

Marijana Batinić: 'Otkad imam djecu jako puno plačem!'

15.10.2023 u 15:50

Bionic
Reading

U novoj epizodi Fashion Talksa, Boris Banović ugostio je voditeljicu Marijanu Batinić s kojom je popričao o modi, ali i privatnom životu

Osim što mu je otkrila koja joj je špica draža, zagrebačka ili splitska, dotakla se i svojih stajlinga iz mlađih dana. Kako je rekla, uvijek je htjela biti drugačija, no nikada se, priznaje, nije znala igrati modom poput svoje kolegice Ide Prester.

A ono što je Borisa Banovića zanimalo, informacija je koja je došla i do njega, a to je da se splitska voditeljica lako rasplače.

Marijana Batinić - Fashion Talks Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

'Otkad imam djecu jako puno plačem. Jako je to teško. S djecom je super, ne plačem pred njima se jer se trudim biti mama koja ima autoritet, koja svojim primjerom pokazuje što znači biti dobar, što znači biti kvalitet. Zbog toga baš i ne pokazujem baš svoje slabosti pred njima. Više im služim kao neki uzor', rekla je Marijana Batinić u Fashion Talksu i dodala:

'Ali njih često rasplačem! Stroga sam kao mama!'

Marijana Batinić: 'Ja sam uvijek htjela biti drugačija...' Izvor: Društvene mreže / Autor: Tportal.hr

Marijana je otkrila i kako je sav nakit koji je nosila kao djevojka sačuvala njezina mama te ga je sada poklonila njezinim kćerima, Eni i Rozi.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX