trenutno radi više toga

Marijana Batinić o šuškanjima da joj je krivo što ne vodi 'Ljubav je na selu'

19.05.2022 u 11:29

Bionic
Reading

Nedavno je na RTL-u počelo prikazivanje nove sezone emisije 'Ljubav je na selu' koja se snimala prošlog ljeta, a u voditeljskoj ulozi gledatelji prate Anitu Martinović (bivšu natjecateljicu 'Gospodina Savršenog'). Marijana Batinić koja je 'Ljubav je na selu' vodila deset sezona demantirala je naklapanja o tome da je teško podnijela odluku čelnih ljudi s RTL-a da više neće raditi taj show

'Deset odrađenih sezona sam davala sebe, putovala Lijepom našom uzduž i poprijeko, na terenu sam provela veći dio svog televizijskog života, ali nakon mojih deset sezona donijeli smo zajedničku odluka, poslodavac i ja, da je vrijeme da prepustim voditeljsku palicu ovog projekta nekom drugom. Sve smo dogovorili prije porodiljnog i nikada nije bila tema niti će biti da se vratim tom projektu. S jednim djetetom su mi ta putovanja padala teško, a s dvoje male djece je nemoguće raditi taj posao kvalitetno, a da mi obiteljski život ne pati', izjavila je Marijana Batinić za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je da je u 'dobrim poslovnim odnosima sa svim ostalim kolegama i suradnicima kroz cijelu svoju dugogodišnju karijeru'.

O voditeljici Aniti Martinović je rekla da se već na castingu vidjelo se da je talentirana te da je bila najbolja među kandidatkinjama za voditeljicu i da se odlično uklopila u projekt. Uz sudjelovanje na 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', 'Masked Singeru' i 'Životu na vagi' u kojem će je gledatelji uskoro moći pratiti, Splićanka završava kolekciju IKona koju radi u suradnji s Krie Designom.

O komentarima kako pod maskom u 'Masked Singeru' u nekoliko pjesama nije pjevala ona, kaže da su je u prvi tren zabavljali dok su bili na razini 'rekla-kazala'. Bilo joj je smiješno, ali kasnije su gotovo svi mediji objavili vijest da pod maskom u nekoliko pjesama nije ona, i to zbog jednog komentara s foruma.

'Pjevanje je moja velika ljubav i jedva sam pristala na to da javno pjevam i kad sam prelomila i konačno propjevala pred širim auditorijem, sad odjednom to više nisam ja! Masked Singer je projekt koji svima uključenima pomiče granice jer se jednostavno po licenci glas mora prilagoditi sadržaju, tragovima.. Ne preostaje mi ništa nego zapjevati još koji put i podastrijeti dokaze. Neće mi to baš teško pasti', poručila je Batinić.

  • +4
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX