VESELO DRUŽENJE

Dino Rađa proslavio 55. rođendan u kultnom zagrebačkom restoranu, a evo koga je sve pozvao na slavlje

25.04.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Proslavljeni košarkaš Dino Rađa protekli je vikend proveo u velikom slavlju. Obilježio je svoj 55. rođendan u krugu najdražih prijatelja i supruge Viktorije Rađe, koja je cijelu atmosferu pokazala javnosti putem društvenih mreža

Protekli tjedan na domaćoj se sceni naveliko slavilo. Nakon što je Severina priredila zabavu za pamćenje povodom svog 50. rođendana, odabrano društvo s hrvatske estrade imalo je priliku veseliti se na još jednom rođendanu.

Dino Rađa organizirao je proslavu svog 55. rođendana u poznatom zagrebačkom restoranu u podsljemenskoj zoni, a na kojem su se okupili njegovi najbliži prijatelji.

Slavilo se uz dobru hranu, piće i muziku, a dotjerani su među prvima stigli Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić. Nije tajna da su si Marijana i Viktorija Rađa vrlo bliske prijateljice te da rado izlaze i druže se. Na proslavi se pojavio i plesač Marko Mrkić, s kojim je Viktorija plesala u 'Plesu sa zvijezdama' prije nekoliko sezona. Iako se otprije nisu poznavali, Marko je tijekom showa, a i nakon njega ostao blizak s obitelji Rađa.

Atmosfera s rođendana Dine Rađe Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Istaknuo se voditelj i glumac Tarik Filipović koji se pojavio u prugastom sakou, koji je u jednom trenu čak zapjevao na mikrofon te pjesmom 'A sad adio' dirnuo slavljenika.

U ponoć su pred Rađu donijeli tortu napravljenu od omiljenih mu krafni, a voditeljica Marijana Batinić otpjevala mu je pjesmu 'Malo mi za sriću triba'.

Muški dio uzvanika dio je večeri provela gledajući napete utakmice NHL lige.