povratak u djetinjstvo

I Marijana Batinić je kao mala nosila na 'kahlicu' ili 'na teću' frizuru: 'Ne mogu shvatiti zašto smo svi bili ovako ošišani'

21.04.2022 u 11:47

Bionic
Reading

Simpatična televizijska voditeljica blagdane je provela u rodnom Splitu. Ondje se, kako je pokazala na Instagramu osim s obitelji družila s Lukom Nižetićem i Natašom Janjić Medančić, a prekopala je i stare foto albume

Mnogi se gledajući stare fotografije čude i smiju odjeći i frizurama koje su ih krasile u prošlosti. Generacije su ne svojom voljom u djetinjstvu nosile 'na lonac', kahlica ili 'na teću' frizuru, a među njima je i RTL-ova voditeljica Marijana Batinić.

'Pokupila sam u Splitu neke svoje fotke i mi danas ne mogu shvatiti zašto smo svi bili ovako ošišani. Moj tata i dalje tvrdi da nam je zbog ovakvih frizura kosa narasla gušća', našalila se Splićanka uz fotografiju iz svojih najranijih dana koju je pokazala svojim pratiteljima na Instagramu.

I ranije se znala vratiti u prošlost. 'Ova čarapa u cipeli mi danas nije neki hit, ali tada mi je bio teški haute couture. Osim što će vas podsjetiti na neka dobra stara vremena i detalje koje ste možda zaboravili, ovaj mali povratak u prošlost može vam donijeti nešto za stvaranje novih uspomena', opisala je tada uz fotografiju na kojoj u cvenoj haljinici pozira uz automobil.

  • +4
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX