EMOCIJE NA VRHUNCU

Marijana Batinić čestitala rođendan samozatajnom suprugu Mateju

04.07.2023 u 09:06

Bionic
Reading

Kad je privatni život u pitanju, omiljena voditeljica često s pratiteljima dijeli svakodnevne situacije, no oca djevojčica Ene i Roze spominje većinom kada su godišnjice ili rođendani

Nedavno su se Marijana Batinić i njezin životni suputnik, bivši rukometaš Matej Pašalić vratili sa putovanja po jugu Italije odakle se svakodnevno javljala s onime što su doživjeli ondje.

Sada su se skrasili u njihovoj ljetnoj oazi, na Šolti gdje je Matej i ove godine proslavio svoj veliki dan. Marijana mu je na svoj, simpatičan način čestitala i preko društvenih mreža.

'Da si nam uvijek sretan i nasmijan kao na svojoj vikendici i da svaki put nađeš rješenje poput ovog, kako bi ugodio svojoj ženi (makar posudio rekvizite od svojih princeza) Neka su svi zadovoljni, a kupaona čista. Živio ti nama i sretan ti 39. rođendan!', poručila je voditeljica uz video na kojem se može vidjeti jutarnje uređivanje brade njezinog Mateja.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo

'Ovako se moj dida brijao', ustvrdila je njihova prijateljica Nataša Janjić Medančić, a rođendan su Marijaninom suprugu čestitali brojni nepoznati i oni poznati pratitelji poput Nine Badrić, Amara Bukvića, Marije Husar Rimac, Gabrijele Pilić...

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević