SAMOZATAJNI PAR

Margot Robbie uskočila u bikini: Lijepa glumica u društvu supruga uživa u Španjolskoj

10.08.2022 u 13:47

Bionic
Reading

U ljetnoj sezoni mnoge nam holivudske glumice, koje inače nemamo često priliku vidjeti u kupaćim kostimima, pokažu svoja fit tijela koja su vrijedna divljenja. Prelijepa Margot Robbie, sada je snimljena u bikiniju koji je otkrio sve njezine dobre strane

Vedra, nasmijana, poletna i izuzetno opuštena Margot Robbie snimljena je tijekom svog odmora u Španjolskoj. Američka glumica snimljena je na Formenteri u društvu svog supruga, britanskog producenta Toma Ackerleya.

Poznata plavuša koja je u svojoj posljednjoj filmskoj ulozi utjelovila čuvenu Barbie, uživala je u morskim radostima i zasluženom odmoru uz voljenog supruga, a sve su snimili dežurni fotoreporteri.

Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim njih, na istoj jahti trenutno boravi i holivudski kolega Rami Malek. Ipak, najveću pažnju izazvala je fantastična fit figura 32-godišnje glumice koja je bila u žutom bikiniju i njime naglasila sve svoje dobre strane. Vitke i duge noge, ravan i istreniran trbuh te uzak struk došli su do izražaja.

Ovoga puta Margot je svoju kosu pustila u prirodnom izdanju, blagim valovima koji su se formirali od soli i vjetra.

Inače, glumica vrlo rijetko govori o svom braku i privatnom životu. Zna se da je današnjeg supruga upoznala na setu filma 'Suite Française' u Francuskoj 2013. Od tada su zajedno, a vjenčali su se tri godine kasnije. U jednom od svojih intervjuu kazala je da poštuje suprugovu želju da njihova intima ostane podalje od medije.