ANDRIJA JARAK

Malaksalost i temperatura: Poznati reporter Nove TV zarazio se koronavirusom

25.08.2020 u 18:14

Bionic
Reading

Dobro poznatom TV licu Andriji Jarku ovogodišnje ljeto će zauvijek ostati u pamćenju

Kako je objavio Jutarnji list, poznati reporter Nove TV, otkrio je da je zaražen koronavirusom nakon povratka s godišnjeg odmora u Dubrovniku.

'Liječnici su mi odredili dva tjedna stroge samoizolacije. Soba, kupaonica, soba. I tako ukrug', izjavio je Jarak.

Simptome je, piše Jutarnji list, osjetio po povratku s godišnjeg odmora te se odmah otišao testirati.

'Po povratku s godišnjeg odmora iz Dubrovnika dobio sam temperaturu od 38 stupnjeva i osjetio malaksalost. Napravio sam testiranje u Zavodu za javno zdravstvo Andrija Štampar i nalaz je pozitivan', rekao je poznati reporter Nove TV.

Otkrio je i da se zasad dobro nosi s time.

'Osjećam se dobro i uz malo samodiscipline uskoro sam natrag', kaže.

Inače, Jarak je 2004. postao dio ekipe na Novoj TV, a u intervjuu za tportal je otkrio je da kad se kamere ugase puni baterije i uživa u skladnom obiteljskom ozračju.

'Ako nema strasti, nema ničega, kad nestane strasti, nema ni nas. Nema puno vremena za razmišljanje o tome je li teško, događaji određuju ritam, svakodnevica stalno iznenađuje i nikada nije dosadno. Neki bi rekli: 'Kaotično je kad nemate raspored i ne znate gdje ćete biti do kraja dana', ali i u tome ima čari. Stati pred kameru u najgledanijem terminu u zemlji, u 19.15, i prenijeti vruću informaciju vjernim gledateljima nosi veliku odgovornost. E, upravo to, spoj strasti i odgovornosti, moj je kotač sve ove godine', rekao je tad za tportal.