vječno zabavan

Uvijek je pun iznenađenja: Novak Đoković se poželio nove frizure, pogledajte tko ga je ovaj put ošišao

25.08.2020 u 15:45

Bionic
Reading

Sadašnji i nekadašnji 'broj 1' svjetskog tenisa trenutno se nalazi u New Yorku gdje se pobjedom vratio na Tour koji je prekinula pandemija koronavirusa. Vidjeli smo kako je Novaku tijekom karantene kosu kratila supruga Jelena, ali kako sada nije s njim, morao se snaći pa je ulogu frizera prepustio još jednoj bliskoj osobi. Naravno sve je zabilježio video snimkom koji je objavio na Instagramu

Novak Đoković se odlučio malo podšišati pred turnir, a škare u ruke je uzeo njegov fizioterapeut Ulises Badio. Najbolji tenisač svijeta na kraju snimke koju je poželio pokazati fanovima na društvenoj mreži, dodao je 'filter' na kojem se vidi da frizura podsjeća na Gokuovu iz 'Zmajeve kugle'.

Za vrijeme izolacije neki su posegnuli za vlastitom mašinicom i šišanjem na kratko, a neki su pored sebe imali osobu kojoj su povjerili ulogu frizera. Novak je to prepoustio voljenoj ženi, a Jelena Đoković je na svom Instagramu objavila video u kojem se pohvalila kako ga je ošišala. 'Došlo je vrijeme da šišam muža, pećinskog čovjeka, dopustio mi je', rekla je u videu, a rezultat je sve iznenadio.

Inače, Novak Đoković je nakon šest mjeseci odigrao meč i slavio u susretu 2. kola Western & Southern Opena protiv Ricardasa Berankisa. Tijekom meča su ga mučili bolovi u vratu pa je nekoliko puta dobivao medicinsku pomoć. 'Čudan je osjećaj vratiti se i igrati na praznom stadionu, ali dobro je da se tenis vratio. Ovo je ono što volimo raditi', izjavio je Đoković.

  • +9
Novak Đoković Izvor: EPA / Autor: ANDREJ CUKIC