ODLAZAK U SHOPPING

Mala Harper Beckham kroči maminim stopama i telefon koristi za selfije

01.08.2020 u 23:10

Bionic
Reading

Brooklyn Harper i Nicola Peltz odveli su devetogodišnju Harper Beckham u shopping. Djevojčica je otela starijem bratu telefon kako bi napravila mali selfie

Dobro je poznato da Victoria Beckham voli svako toliko samu sebe fotografirati. Čini se da je svoje navike prenijela i na mlađe naraštaje.

Victorijina devetogodišnja kćer Harper nedavno je u pratnji starijeg brata Brooklyna i njegove zaručnice Nicole Peltz išla u shopping. Tijekom malog izleta u trgovine djevojčica se dočepala telefona i napravila selfie.

Fotografija je oduševila 46-godišnju Victoriju Beckham koja ju je odmah stavila na Instagram. Djevojčica očito ima osjećaj za stil što se vidi i po pozi koju je zauzela pred zrcalom.

Victoria Beckham objavila je i simpatičnu snimku na kojoj Harper snima vlastiti odraz na stropu dok leži pokraj svog starijeg brata.

S obzirom da su i fotografija i video snimljeni u njenim trgovinama u Londonu, Victoria Beckham usput to može iskoristiti kako bi podsjetila da neće otpuštati svoje djelatnike bez obzira na koronavirus, što je doduše odlučila tek nakon što je javnost oštro reagirala na njenu nakanu da podijeli 20 otkaza i prepolovi svoju godišnju modnu kolekciju.

  • +7
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia