DAREŽLJIVA SVEKRVA

Za njih samo najbolje: Beckhamovi sinu i snahi planiraju za vjenčanje pokloniti kuću

14.07.2020 u 14:23

Bionic
Reading

Prema pisanju svjetskih medija, Victoria i David Beckham bacili su se u potragu za savršenom kućom u Londonu koja će biti njihov vjenčani poklon 21-godišnjem sinu Brooklynu Beckhamu i njegovoj 25-godišnjoj zaručnici Nicoli Peltz

Kako su otkrili izvori bliski obitelji Beckham, Victoria i David Beckham odlučili su pronaći im savršeni dom u Londonu, iako su Brooklyn Beckham i Nicola Peltz karantenu proveli u zajedničkom stanu u New Yorku. Par koji je u vezi niti punih godinu dana objavili su proteklog vikenda kako su se zaručili, a vjenčanje bi navodno trebalo biti održano idućeg ljeta i to po jedno sa svake strane Atlantika, kako bi zadovoljili i njezine i njegove želje.

'Iako su većinu vremena proveli u Americi, Brooklyn želi da im baza ipak bude London. Victoria i David ponudili su im kupiti kuću, koja će biti njihov vjenčani dar. Jako su darežljivi i kao i svi drugi ponosni roditelji jednostavno im žele pomoći koliko mogu. Brooklyn navodno razgledava nekretnine u istočnom Londonu', otkrio je izvor.

Da joj je sin zaručen dala je naslutiti još početkom ovog mjeseca sama Victoria Beckham, kada je na zajedničkoj obiteljskoj fotografiji, objavljenoj na Instagram Storyju, preko ruke Nicole Peltz stavila emotikon srca, a sve kako bi sakrila zaručnički prsten.

  • +7
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mladi par svoje je vjenčanje navodno već počeo planirati, a budući da će se održati na dvije lokacije, u Velikoj Britaniji i na Floridi, početni im je budžet 4 milijuna funti. Vjenčanje bi trebao platiti otac buduće mladenke, 78-godišnji milijarder Nelson Peltz, a u financijama žele sudjelovati i Brooklynovi roditelji. Zanimljivo je kako je na fotografiji sa zaruka Nicola Peltz u haljini svoje buduće svekrve, a šuška se kako bi Victoria Beckham svojoj snahi trebala dizajnirati i vjenčanicu.