CAROLE MIDDLETON

Majka Kate Middleton: 'Vrlo sam praktična baka - trčim, penjem se i plešem s unucima i činit ću to dok god budem mogla'

04.03.2021 u 18:01

Bionic
Reading

Majka vovjotkinje od Cambridgea, 66-godišnja Carole Middleton, otkrila je za časopis Good Housekeeping da je vrlo praktična baka djeci svojih kćeri Kate i Pippe

Carole je u intervjuu otvoreno progovorila o svojoj bliskosti s četvero najmlađih članova obitelji, princem Georgeom (7), princezom Charlotte (5) i princem Louisom (2), djeci svoje starije kći Kate, te Pippinim prvim djetetom Arthurom (2). Izrazila je želju i da će ove godine moći češće viđati svoje unuke, uključujući i bebu koju očekuje Pippa.

'Želim trčati niz brda, penjati se na drveće i provlačiti kroz tunele na igralištu. Dok god budem mogla, to ću i raditi. Kuham s njima, plešem, idemo na vožnju biciklima', otkriva Carole za Good Housekeeping.

  • +5
Carole Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

Carole, koja sa suprugom Michaelom živi u Berkshireu, izražava nadu kako će na unuke prenijeti ljubav prema selu, a nada se i da će im pomoći naučiti cijeniti prirodu i potaknuti ih na aktivnosti na otvorenom.

Opisujući se kao 'vrlo obiteljski orijentiranu', Carole kaže kako se uvijek trudila biti baka, ali i punica koja sluša svoje zetove, princa Williama (38) i Pippinog supruga Jamesa Matthewsa.

'Zbog toga smo svi još uvijek bliski, jer kako su moja djeca dobila djecu, naša je veza evoluirala', kaže Carol i dodaje da se nada da je naučila biti mudra baka.

Zbog pandemije i lockdowna nije se proteklih godinu dana imala često priliku družiti s unucima, ali su često bili u vezi putem videopoziva i družili se uz kvizove. No, zato je dosta vremena provodila uz sina Jamesa, koji se s djevojkom Alizee doselio u njihov dom u Berkshireu prije prvog zaključavanja.

Mnoge će vjerojatno iznenaditi otkriće majke Kate Middleton da voli house glazbu, koju prakticira u 'kuhinjskoj diskoteci', a draga joj je i pjevačica Jess Glynne.

Na naslovnici časopisa Carole se pojavljuje u 3,3 tisuće kuna vrijednoj haljini cvjetnog uzorka, inspiriranoj sedamdesetim godinama, luksuznog londonskog brenda Wyse.

No, punica budućeg britanskog kralja vrlo je prizemna i puna poštovanja prema obitelji svoje starije kći pa je navodno molila izdavača časopisa da ne promoviraju naslovnicu na kojoj je ona, kako ne bi izgledala bezosjećajno u trenucima dok se princ Philip (99) u bolnici suočava s teškim zdravstvenim problemima.