preslatki trenutci

Majčinstvo je spasilo iz ponora: Slavna Hurem pokazala kako uživa sa svojim djevojčicama

27.07.2023 u 15:28

Bionic
Reading

Premda je poznata po tome što svoj privatni život nastoji držati daleko od očiju javnosti, jedna od najpoznatijih turskih glumica, domaćim gledateljima poznatija kao sultanija Hurem iz serije 'Sulejman Veličanstveni', nerijetko voli pokazati nježne prizore s kćerima

Ovog puta Meryem Uzerli je u Instagram pričama postavila fotografiju na kojoj se može vidjeti kako ona i njezine curice s psićem guštaju u krevetu. Pretpostavlja se da ih je snimio tata mlađe djevojčice Lily Koi (rodila ju je u siječnju 2021.), za kojeg glumica još nije otkrila tko je, a nagađa se da je riječ o glumcu Caglaru Ertugrulu, s kojim je već dulje vrijeme u vezi.

Uzerli se bila privremeno ostavila glume nakon što joj je kao 28-godišnjakinji serija 'Sulejman veličanstveni' donijela veliku popularnost. Naime, nije mogla podnijeti teret slave i to što su ju ljudi previše poistovjetili s Hurem, što je dovelo do toga da je vrijeđaju na ulici. Prije više godina borila se s depresijom, koju je uspješno pobijedila. Sada se vratila glumi, a počela se baviti i manekenstvom.

Inače, glumica živi u Njemačkoj, u blizini svojih roditelja i u okruženju bliskih prijatelja, koji joj pružaju veliku podršku.

  • +3
Meryem Uzerli Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN