u prozirnom kombinezonu

Raskošna proslava i strastveni poljubac sa suprugom: Maja Šuput proslavila svoj veliki dan

30.09.2023 u 09:46

Bionic
Reading

Kraljica svadbi obilježila je 44. rođendan u zagrebačkom restoranu uz prijatelje, pjesmu, ples i tortu. Organizirala je zabavu za pamćenje

Maja Šuput je uz Martinu Tomčić Moskaljov sa suprugom, Davora Bilmana, Marka Grubnića, svoju menadžericu Katarinu, bend i drugim najbliskijim osobama zafeštala i obilježila važan dan u svom životu.

'Putovanje vlakom nikada nije bilo zabavnije! Hvala svim putnicima koji su krenuli na još jedno putovanje kroz život sa mnom, napisala je Maja uz objavu. Nakon toga su pale još dvije objave na kojima se mogu vidjeti njezini uzvanici, atmosfera sa tuluma, a pao je i zagrljaj uz strastveni poljubac sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

U jednom trenutku je i pjevačica zapjevala i dobila aplauz okupljenih. Goste je zabavljao i harmonikaš. Maja nije štedjela na dekoracijama, a vidi se da je pažljivo birala svaki detalj na proslavi.

Vječno nasmijana slavljenica za tu prigodu je zablistala potpuno prozirnom kombinezonu koji je otkrivao njezino donje rublje, a kosu je podigla u punđu.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL