VESELA OBITELJ

Maja Šuput je na godišnjem: Evo kud putuje sa svojim Nenadom i Bloomom

18.10.2023 u 21:20

Bionic
Reading

Vječito hiperaktivna i prava radoholičarka, kraljica svadbi, uspješna poduzetnica i članica žirija showa 'Supertalent' odlučila se sa svojom malom obitelji uputiti na zasluženi odmor. Maja, suprug i njihov sin jedinac na fotografijama i videima s aerodroma te iz aviona pokazuje kako uživaju, a lete prema njoj jednoj od najdražih destinacija

'Dok je Bloom bio još u trbuhu često smo pričali muž i ja kako bi bilo sjajno da nam dijete bude zaljubljenik u putovanj. I zaista do sada je već bio na 2 prekoocenska putovanja, puno europskih i domaćcih i stvarno bio savršen suputnik. Posljednjih 7 dana mu govorimo kako opet ide na put. I posljednjih 7 dana samo govori kako ide na put... doslovno od jutra do mraka. Dakle onaj tren kad je vidio aerodrom i shvatio da kreće, dogodila se takva erupcija sreće i uzbuđenja kakva se vidi samo kod pravih putoholičara', opisala je Maja Šuput preslatke prizore uoči ulaska u avion.

Kad su poletjeli pohvalila se kamo sada putuju. 'A sad treba odguliti jos 12 sati u komadu. Ako ništa drugo, ne može biti udobnije i ljepše. Miami here we come', poručila je pjevačica.

Na fotografijama se može vidjeti kako obitelj uživa u hrani, piću, te kako Nenad Tatarinov hrani Blooma dok on gleda crtić. Maja je izjavila da joj je teško odabrati najdraže mjesto, državu ili grad koji je posjetila 'zato što često putuje', ali je ipak izdvojila i to upravo putovanje u Miami, ali i Meksiko, Maldive, Las Vegas, Mikonos, Ibizu, Madrid. Na njezinoj listi želja mjesta koje želi posjetiti su Bora Bora, Havaji, Makao i još mnogo toga.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL