nježna uspomena

Maja Lena Lopatny: 'Rim obožavam još od djetinjstva, zahvaljujući pokojnoj teti Eni Begović'

15.03.2023 u 13:45

Bionic
Reading

Nekadašnja televizijska voditeljica, koja je donedavno bila i voditeljica odnosa s javnošću turističke kompanije, a danas je ponosna vlasnica kuće za odmor na Plešivici, nedavno je bila u Rimu, a sad je otkrila zašto je uz Vječni grad vežu posebne uspomene

'Rim sam prvi put posjetila dok sam bila mlađa, budući da je moja pokojna teta Ena jedno vrijeme živjela u Rimu. Još otad me za Rim vežu prekrasne uspomene. Ovim putovanjem htjela sam se još jednom uvjeriti zašto me još kao malo dijete Rim toliko oduševio', izjavila je Maja Lena Lopatny za Večernji list.

Mnogima je poznato da je kći poznatih roditelja, glumice Mije Begović i pokojnog vaterpoliste Ronalda Lopatnyja, a teta joj je a njezina teta bila je velika hrvatska glumica, pokojna Ena Begović. Proteklih godina zbog posla i privatnih obveza često bila na putu, živjela je na relaciji Zagreb - Novigrad - Korčula. Kazala je da je 'mali trik', kad je o pakiranju riječ, u tome da se 'unaprijed isplaniraju sve kombinacije i ne nosi se ništa više od toga'.

Od destinacija koje su nju ostavile snažan dojam je - uspon na Kineski zid, posjeti budističkim hramovima u Kini, Pariz, Lisabon, a jedno od najneobičnijih iskustava koje ju je osnažilo u ranim dvadesetima bilo je i sudjelovanje u reality showu 'Survivor' zbog kojeg je mjesec dana provela u džungli u Kostariki no ne zna bi li to ponovila. Danas gradi karijeru u turizmu i razvija vlastito poslovanje.

  • +3
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL