ljubav jača od svega

Maja Lena Lopatny uputila nježne riječi svojoj majci za njezin poseban dan

12.01.2023 u 13:30

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih hrvatskih umjetnica na sceni je već više od 35 godina i ostvarila je brojne nezaboravne uloge, a pažnju plijeni i vječno mladolikim izgledom. Jučer je proslavila 60. rođendan, a njezina kći taj važan datum zabilježila je i na društvenoj mreži

Uz fotografiju svoje majke Mije Begović sa psićem u naručju, magistrica novinarstva i bivša TV voditeljica Maja Lena Lopatny, koju je glumica dobila s bivšim mužem, pokojnim proslavljenim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem, ispisala je nježnu poruku.

'Mam, neka je najsretniji', poručila je Maja Lena svojoj mami. Jedna drugoj su najveća potpore i životni oslonac i ne skrivaju povezanost i ljubav. Mlada poduzetnica je ranije izjavila kako mamu više doživljava kao najbolju prijateljicu nego kao majku. Zajedno rješavaju sve probleme i vesele se uspjesima.

Inače, glumačka diva je nedavno otkrila da je trenutno emotivno ispunjena te da je sretna u životu. Izjavila je da nije osoba kojoj ne treba muškarac da bi se osjećala ispunjeno.

'U ovim godinama takve stvari nazivam lijepim prijateljstvima, a ta strana moje osobnosti je zadovoljena. Kada je žena zaljubljena, to se vidi čak i na tenu. Moram priznati da su iza mene bila duga razdoblja u kojima sam bila sama. Mogu vam reći da mi je to tada i odgovaralo. Nemam problem s tim. Ne bježim od ljubavi, a naravno da je ljepše biti zaljubljen', ispričala je Mia Begović za Story.

  • +4
Maja Lena Lopatny Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX