uživa van hrvatske

Javila se nakon mjesec dana: Maja Lena Lopatny plijeni pažnju s novog putovanja

30.01.2023 u 21:50

Bionic
Reading

Magistrica novinarstva i bivša televizijska voditeljica, kćer glumačke dive Mije Begović i pokojnog proslavljenog vaterpoliste Ronalda Lopatnyja, zadnji put se javila početkom siječnja kad je svima čestitala novu godinu, a sada se oglasila s putovanja i zadivila prizorima koje je ondje snimila baš kao i svojim izgledom

Posljednjih nekoliko godina o Maji Leni Lopatny nešto se manje čuje. Oduvijek je postojao interes za njezin privatni i poslovni život, a kada je završila studij, Maja Lena Lopatny okrenula se važnijim zadovoljstvima. Zadnjih nekoliko godina gradi uspješnu karijeru u turizmu.

Kad objavi kakvu fotografiju na društvenim mrežama koje, odmah preplavi domaće portale. Ovog puta se javila iz Rima. Osim obilaska grada u prvom planu je njezin besprijekoran izgled u bijelom. Pozirala je u odijelu, preko kojeg je nabacila bijeli kaput, a komplimenti ne prestaju padati.

Nije poznato s kim uživa u Italiji, a moguće je da je ondje s voljenom osobom. 'Smatram da je moj privatni život zaista moja privatna stvar. Ja nisam javna osoba, samo dijete poznatih roditelja. Mogu vam reći samo to da sam u ljubavi sretna', izjavila je prije dva mjeseca za Story.

  • +4
Maja Lena Lopatny Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX