zabava s prijateljicom

Maja Cvjetković u ludom provodu s djevojkom Brune Kovačevića

30.10.2017 u 18:02

Bionic
Reading

Nije još prošlo ni dva mjeseca otkako je po prvi put postala majka, a bivša manekenka Maja Cvjetković obara s nogu svojom zavidnom linijom, kojom se pohvalila odjenuvši minijaturnu haljinicu za subotnji izlazak

Nekadašnja misica Maja Cvjetković nedavno je iskusila čari majčinstva.  Naime posljednja dva mjeseca malena Vita, koju je dobila sa svojim dugogodišnjim partnerom Andrijom Kevićem, središte je njezina svijeta.

Lijepa Šibenčanka ove je subote ipak uspjela malo zaboraviti na plač, uspavljivanje i dojenje te se opustila s bliskom prijateljicom u veselom izlasku.

💃💃❤️❤️ #weddingnight #party #happy #love

Objavu dijeli Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic)

Na vjenčanje održano u jednom zagrebačkom klubu Maja je otišla u pratnji Matee Franić, djevojke sportskog novinara i urednika Brune Kovačevića i pritom oduševila zavidnom linijom.

💆💄💃👠✔️ #nedjelja #vitinamama #ljubav

Objavu dijeli Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic)

Odjenula je minijaturnu crnu haljinicu koja je istaknula njezinu vitku figuru pritom naglasivši obline, dok je lijepa Matea odabrala nešto zatvoreniju varijantu outfita.

👩‍👩‍👧❤️ #mygirls #beautifulday #friday #love #happy

Objavu dijeli Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic)

Nakon ludog tuluma, dugonogu ljepoticu kod kuće je dočekala njezina mezimica koja joj je nastavila zadavati slatke brige.

Maja Cvjetković trudnica Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Maja ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi, a nedavno je u razgovoru za tportal priznala i kako je majčinstvo najbolji osjećaj na svijetu.

Saturday ❤️👨‍👩‍👧 #lunchwithmyhubby #love #soonparents #9monthpregnant #happy

Objavu dijeli Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic)