čestitamo!

Maja Cvjetković rodila djevojčicu i poručila: 'Trenutno proživljavam svoju bajku'

06.09.2017 u 13:56

Bionic
Reading

Naša nekadašnja misica Maja Cvjetković sinoć je u kasnim satima rodila djevojčicu Vitu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Samo za tportal otkrila je kako je prošao porod, tko je bio uz nju i zašto je majčinstvo najbolji osjećaj koji je doživjela

Lijepa Šibenčanka Maja Cvjetković u utorak navečer rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu Vitu koju je s nestrpljenjem iščekivala sa svojim 20 godina starijim suprugom Andrijom Kevićem.

'Bebica i ja smo odlično, sve je super prošlo. Presretna sam, a majčinstvo je najbolji osjećaj koji sam dosad doživjela', rekla je iscrpljena, ali i iznimno uzbuđena Maja, koja će se u bolnici zadržati narednih nekoliko dana jer je rodila carskim rezom.

'Dok sam rađala, suprug i moja majka bili su ispred sale, a kada sam rodila, već su me čekale i prijateljice. Svi su presretni', opisala je za tportal bivša misica i manekenka.

Maja Cvjetković kao trudnica Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

'Nismo još ni svjesni svega, trenutno proživljavam svoju bajku', zaključila je novopečena majka, koja je ime Vita za svoju malenu odabrala još davno prije poroda. 

Inače, lijepa brineta i poznati poduzetnik svoju su trogodišnju vezu u lipnju ove godine ovjekovječili brakom.

  • +2
Maja Cvjetković na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić