NJEZINA AGENTICA OTKRILA

Ma kakav spoj na slijepo, ovo je prava istina o prvom susretu Meghan Markle i princa Harryja

09.04.2018 u 11:36

Bionic
Reading

Već mjesecima javnost sluša priču kako su se britanski princ Harry i Meghan Markle upoznali na spoju na slijepo, koji je dogovorio zajednički prijatelj. Iako su do sada tvrdili kako nisu bili svjesni što ih čeka te večeri, čini se da su ipak bili dobro pripremljeni

Nesvakidašnja ljubavna priča britanskog prijestolonasljednika i američke glumice koja je, kako se tvrdilo, započela u ljeto 2016. prilikom spoja na slijepo ipak nije protekla tako.

Britanski Daily Mail donosi priču Gine Nelthorpe-Cowne, bliske prijateljice i nekadašnje agentice Meghan Markle, u kojoj je otkriveno i kako se stvarno upoznao budući kraljevski par.

'Meghan me toga dana nazvala i kazala kako ide na spoj s princem Harryjem. Odmah sam pomislila kako joj princ neće moći odoljeti i kako će ta ljubavna priča dobiti svoj nastavak', započela je u svom intervjuu 52-godišnjakinja, a Meghan poznaje godinama.

Meghan Markle i Gina Nelthorpe-Cowne Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Naime, britanska agentica i američka glumica upoznale su se pomoću poslovnih angažmana, a počele su surađivati i na humanitarnim događanjima koja su ih itekako zbližila. Proputovale su svijet i dijelile dosta intimnih detalja. Zato ne čudi to da upravo Nelthorpe-Cowne zna kako je zapravo teklo upoznavanje princa Harryja i Meghan Markle.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Dugo sam u ovom poslu i već znam procijeniti ljude. Meghan se na samom početku pokazala kao izuzetno topla i draga osoba, a ona zaista jest takva. To ili imaš u sebi ili nemaš, a ona je rođena s time. U to vrijeme još je bila u vezi s Coryjem Vitiellom, kanadskim kuharom, no bilo je očigledno kako je ta veza pri kraju i kako ne funkcioniraju. Ona je već prošla jedan razvod i nije htjela ponovno proživjeti isti scenarij. Jasno je znala što želi. Htjela je u dogledno vrijeme skladan brak i djecu', objašnjava Nelthorpe-Cowne u nastavku.

Spoj na slijepo s Harryjem nije bio u punom smislu baš takav kako su ga plasirali javnosti. Meghanina agentica tvrdi da je glumica znala s kime će se sastati te večeri te da je imala vremena proučiti ga prije spoja.

'Obje smo bile jako uzbuđene zbog toga. Upitala sam je zna li u što se upušta, a ona mi je samo odgovorila kako će to barem biti zabavna večer, ako ništa drugo. Nakon prvog spoja kazala je kako je Harry divan momak i veliki džentlmen te kako će se ponovno vidjeti s njime', rekla je u iskrenom razgovoru Britanka te dodala kako je Harry već nakon nekoliko romantičnih izlazaka pozvao Meghan na putovanje u Bocvanu.

Avanture po Africi itekako su zbližile mladi par, a agentica tvrdi kako su već tada dogovorili svoje planove za budućnost. 'Sigurna sam da su tamo isplanirali svoje vjenčanje i zaruke. Afrika jednostavno ima takav efekt na ljude. Kada se vratila s putovanja, Meghan mi je pokazala njihove fotografije i bilo je očigledno koliko se vole', opisala je Nelthorpe-Cowne te dodala kako je njezina klijentica Meghan kazala: 'Harry i ja ćemo zajedno promijeniti svijet.'

  • +45
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je prolazilo vrijeme, njihova veza sve je više napredovala. Sve se trebalo držati u strogoj tajnosti. No nije uvijek bilo lako. Meghan je sve teže usklađivala poslovne obveze i viđanja s Harryjem na drugom kontinentu. Tada je, tvrdi agentica Nelthorpe-Cowne, shvatila kako treba napustiti glumačku karijeru ako želi ozbiljnu vezu s princem.

'Iako su je mnogi upozoravali da se upušta u sasvim drugačiji svijet i oprašta od svoje privatnosti, Meghan nije željela slušati negativne komentare. Bila je sigurna u svoj izbor i nekoliko dana nakon što smo se susrele ona i Harry objavili su javnosti svoje zaruke', rekla je za kraj Nelthorpe-Cowne.

Meghan Markle i princ Harry - zaručničke fotografije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia