'ZVIJEZDE SU SE POKLOPILE'

Princ Harry otkrio kako je zaručio Meghan Markle, ali i kako su se upoznali

27.11.2017 u 21:52

Bionic
Reading

Trenutno najaktualniji ljubavni par, čija je vijest o zarukama preplavila svjetske medije, po prvi put je javno progovorio o svojoj ljubavi u ekskluzivnom intervjuu za BBC televiziju

'Bila je to uobičajena, tipična noć za nas, jeli smo pečenu piletinu', započeo je princ Harry svoju priču o tome kako je zaprosio Meghan Markle, a glumica je dodala kako je prosidba za nju bila 'veliko iznenađenje'.

'Bilo je tako slatko i romantično', opisala je Meghan Markle svoj trenutak života. Princ je kleknuo, a oduševljena glumica otkrila je kako ga je od uzbuđenja jedva pustila do dovrši prosidbu. 'Da, da, da!', ponavljala je glumica, a potom su pali zagrljaji i poljupci.

Zaljubljeni par gotovo je zaboravio na prsten od silnog uzbuđenja, a zaprosio ju je prstenom posebno izrađenim od dvaju dijamanata iz osobne kolekcije princeze Dijane koja će u prinčevom srcu zauvijek imati posebno mjesto.

Kraljevski par koji će sudbonosno 'da' na oltaru izgovoriti na proljeće 2018. u vezi je od srpnja prošle godine, a svoju su vezu od javnosti krili kao zmija noge, no vrlo brzo princ je Meghan upoznao s ostatkom kraljevske obitelji i odlučio učiniti sljedeći korak u njihovom odnosu.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

U ekskluzivnom intervjuu za BBC par je ispričao kako su upoznali. 'Bilo je to preko zajedničke prijateljice u Londonu', otkrio je princ Harry, dodavši kako ime prijateljice koja im je dogovorila spoj naslijepo ne žele otkrivati jer poštuju njezinu privatnost.

'Tri, možda četiri tjedna nakon toga konačno sam ju uspio uvjeriti da mi se pridruži u Botswani', dodao je princ koji je baš poput svoje majke poznat po humanitarnom radu, a velika humanitarka je i lijepa Meghan koja je i velika zagovornica za ženska prava. 

'Kampirali smo zajedno ispod zvijezda... provela je sa mnom pet dana i bilo je fantastično', otkrio je samozatajni princ kojeg je lijepa glumica osvojila na prvu. Tijekom njihova prvog pojavljivanja u javnosti nakon službene objave zaruka, princ je otkrio kako je 'od prvog dana znao da je Meghan ona prava'.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim ljubavi na prvi pogled, spojila ih je i zajednička želja za promjenom svijeta na bolje. Princ je nedavno izjavio kako mu je cilj ostaviti trag po kojem će ga se pamtiti, a Meghan je otkrila kako je prva tema njihova razgovora bila što sve žele promijeniti u svijetu te koliko su oboje motivirani vidjeti promjene.

Vjerojatno je to jedan od razloga zbog kojeg je glumica shvatila da je princ Harry ljubav njezina života pa je bez imalo dvojbe odustala od uloge u seriji 'Suits' koja ju je proslavila, spakirala stvari i iz Toronta preselila u London, gdje će s princem živjeti u kući Nottingham Cottage na posjedu Kensingtonske palače.

  • +15
Kensingtonska palača Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada joj je prijateljica predložila spoj s princem Harryjem, glumicu je jedino zanimalo 'je li drag?', a zanimljivo je kako princ do tada nije niti znao kako Meghan izgleda, obzirom da nikada nije gledao seriju 'Suits' u kojoj je ljepotica tada glumila.

Njihova ljubav bila je dovoljna da Meghan odustane od svog holivudskog sna, a na pitanja novinara o tome kako se osjeća zbog završetka karijere, glumica je nedavno odgovorila: 'Ne gledam na to kao na odricanje od bilo čega. Doživljavam to kao promjenu i novo životno poglavlje'.

Prvi zajednički intervju princa Harryja i Meghan Markle Autor: BBC News