SVE SE DOZNA

Napokon otkriveno kako su se zapravo upoznali princ Harry i Meghan Markle

30.01.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Ljubavna priča Meghan Markle i princa Harryja oduševila je mnoge. Baš poput nekih najljepših bajki, američka glumica, koja nije odrastala u bogatstvu, upoznala je britanskog princa za kojeg će se udati 19. svibnja. No tek se sada doznalo tko je 'glavni krivac' za njihovo upoznavanje

Još je nešto više od četiri mjeseca ostalo do kraljevskog vjenčanja godine. Iz dana u dan u javnost stižu novi detalji o najvažnijem danu princa Harryja i Meghan Markle, no neki su podaci još uvijek dobro čuvani. Ili su barem bili do sada.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon raznoraznih nagađanja o tome tko je upoznao britanskog princa i američku glumicu, osobito nakon što je Harry, nedugo poslije zaruka, otkrio kako je to učinio zajednički prijatelj kojeg ne želi imenovati, sada se doznalo tko je 'glavni krivac' za njihovu ljubavnu priču.

E! News je tako potvrdio da se par upoznao zahvaljujući Harryjevoj prijateljici iz djetinjstva Violet von Westenholz. Do sada se nagađalo da ih je upoznala modna dizajnerica Misha Nonoo, potom Meghanina prijateljica i stilistica Jessica Mulroney, a potom i Markus Anderson iz Soho Housea.

Naime, otac Violet von Westenholz je barun i blizak prijatelj s princem Charlesom, a izvor blizak njoj otkrio je za E! kako je počela njihova romansa.

'Harry je dosta dugo tražio pravu osobu, no nikako ju nije mogao pronaći. Za njega je to bilo utoliko teže zbog titule koju ima, stoga se jednostavno nije mogao registrirati na Tinder ili neku drugu aplikaciju za pronalazak partnera, a pronaći ju 'normalnim' putem bilo je još teže. Gotovo nemoguće. Stoga se povjerio najbližim prijateljima', otkrio je izvor.

  • +26
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan je upoznala Violet dok je ova radila kao osoba za odnose s javnošću kod slavnog Ralph Laurena. Stoga, kada je Harry otkrio da silno želi pronaći ženu svog života, Violet se sjetila i otkrila mu da ima 'savršenu djevojku za njega'. Sve to vodilo je do njihovog spoja na slijepo, a ostalo je povijest.