opaka 'zvjerka'

Modrić i supruga 'uhvaćeni' na ulicama Madrida, a jednu stvar baš su svi primijetili

22.02.2024 u 22:34

Bionic
Reading

Poznati hrvatski reprezentativac Luka Modrić slobodno vrijeme iskoristio je za izlazak sa suprugom Vanjom. No par nije mogao proći nezapaženo na ulicama Madrida, a posebnu pažnju privukao je Lukin automobil

Hrvatski kapetan Luka Modrić sa suprugom Vanjom iskoristio je slobodno vrijeme za izlazak, a kada su ga na ulicama Madrida ugledali obožavatelji oko njih se u kratkom roku okupio popriličan broj navijača Reala.

Oni najbrži i najsretniji uspjeli su se fotografirati ili dobiti autogram, a Modrić se s obožavateljima kratko zadržao te je potom krenuo u automobil koji je izazvao dodatnu dozu pozornosti.

Naime, navijačima je odmah zapela za oko moćna 'zvjerka' kojom hrvatski kapetan upravlja. Riječ je o novom BMW iX M60 modelu čija cijena iznosi oko 140 tisuća eura, a ima 619 konjskih snaga. No, Modrić za njega nije morao dati ni centa jer ga je dobio na – poklon.

Real Madrid i BMW potpisali su ugovor 2022., a igrači su u sklopu te suradnje početkom ove sezone mogli sami birati model automobila, a Modrić je bio jedini koji je odabrao baš ovaj moćni primjerak.

  • +2
Luka i Vanja Modrić Izvor: Profimedia / Autor: CRISTINA QUICLER / AFP / Profimedia