PRAVA UŽIVANCIJA

Ljupka Gojić Mikić slavi rođendan; pogledajte o kojoj je destinaciji riječ

04.06.2019 u 09:43

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki koja se prije deset godina zbog trudnoće se povukla sa svjetskih modnih pista i pokrenula brend odjeće, danas će napuniti 37. godina. Rođendan će proslaviti na egzotičnoj destinaciji odakle Ljupka Gojić Mikić posljednjih dana svoje pratitelje na Instagramu časti bajkovitim fotografijama

Bivši supermodel, a danas modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić boravi u ljetovalištu Marmaris na jugozapadu Turske. Riječju 'Uživajte', poručili su joj Iva Radić, te pjevačica i bivša članica grupe Divas, Martina Štritof, pa se pretpostavlja da su Ljupka i njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić ondje sa svojim djevojčicama. Kako je na jednoj od fotografija u hashtagu napisala - Igor, moguće je da su se supružnicima Mikić ondje pridružili i Igor Bišćan sa suprugom Marijom, budući da je on bio vjenčani kum Mihaelu.

Početkom ovog mjeseca Mihael Mikić i Ljupka Gojić Mikić će otvoriti francusku slastičarnicu na zagrebačkoj Knežiji, kvartu u kojem je ona odrasla i u koji se 2017. vratila nakon devet godina života u Hirošimi.

Par je zajedno od 2000., a iza sebe imaju dva vjenčanja: najprije su sklopili građanski brak 2006., da bi osam godina kasnije i u crkvi izmijenili zavjete. Punih devet godina živjeli su u Hiroshimi, a kroz to vrijeme su postali i roditelji djevojčica Jane Sienne, Mile Amelie te Mari Dane.

  • +10
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar