POSTROJILA IH JE

Ljupka Gojić Mikić pokazala svoje drugo lice: Evo kako izgleda kad je 'ljuta'

30.08.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Malo tko ostane ravnodušan kad zaviri na Instagram nekadašnje manekenke. Bilo da je riječ o njezinim modnim kombinacijama, zbog čega je nazivaju najbolje odjevenom Hrvaticom, ili crticama iz njezinog privatnog života u kojem uživa sa suprugom Mihaelom Mikićem i njihove tri djevojčice, Ljupku Gojić Mikić navikli smo gotovo uvijek vidjeti nasmiješenu, ali sada je pokazala i drugu stranu lica

Ljupka Gojić Mikić uživa u čarima majčinstva, a da katkada i ona mora povisiti glas na svoje djevojčice, pokazala je novom, simpatičnom fotografijom na kojoj im ozbiljnog izraza lica nešto objašnjava dok je one tužno gledaju. Uz hashtagove 'Kad se mama naljuti', 'I tata i Njanja su u stavu mirno', Ljupka je pokazala kako izgleda kad nije dobre volje.

Njezine prijateljice bile su oduševljene fotografijom i reakcijama djece na fotografiji, komentirale kako ih je postrojila, kako 'iznose obranu' i kako su u stavu mirno.

'Možda nekom djeluje da ja to sve lagano hendlam, ali samo zato što nisam osoba od drame i nekakvog uveličavanja svega što radim. Netko će možda zaključiti da glumim, da je to samo slika ili video na društvenim mrežama, ali ustvari teško je biti mama i općenito roditelj', izjavila je ranije za tportal.

Uz odgoj svojih djevojčica, manekenka, model i svjetska putnica vrlo je uspješna u modnom dizajnu te je vlasnica brenda Jolie Petite by Ljupka Gojić. Njezin brend iz godine u godinu napreduje, a osim što je posvećena njemu, Ljupka uvijek smišlja nove projekte pa će tako, najavila je ranije, otvoriti slastičarnicu na Knežiji.

  • +10
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar