sretni zajedno

Obitelj na okupu: Ljupka Gojić sa suprugom i djecom provodi ljeto u Japanu

03.07.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti, naša nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić s nestrpljenjem je dočekala ljetni godišnji odmor koji sada provodi sa suprugom Mihaelom Mikićem u Japanu. Obiteljskom okupljanju posebno su se razveselile kćerkice Jana, Mila i Mari Dana

'Moj idealni godišnji odmor je da nitko ne radi, pod to spada moj muž, koji će ovo ljeto raditi, zatim da sam s djecom, ali malo i bez njih. No ni to neću uspjeti jer idemo u Japan. Bit ćemo tamo cijelo ljeto. Jako sam sretna i zadovoljna, a moje cure još više', otkrila nam je prije mjesec dana Ljupka Gojić Mikić.

Kako je i najavila naša nekadašnja manekenka trenutno uživa u Zemlji izlazećeg sunca sa suprugom Mihaelom Mikićem koji tamo igra nogomet.

Moje cure❤️(fali Jana)..

Objavu dijeli Mihael Mikic (@mikamm14)

Nekoliko mjeseci razdvojenosti, tijekom kojih je Ljupka s dječicom boravila u Zagrebu teško su pali cijeloj obitelji, pa su se svi jako razveselili zajedničkom ljetu.

#Tokyo ✌🏽

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Supružnici trenutno uživaju sa svoje tri kćerkice Milom, Janom i Mari Danom u Tokiju odakle su se putem Instagrama javili obožavateljima. Posebno emotivan, ovaj je povratak u Japan bio za malenu Milu i Janu koje su se ponovno susrele sa svojim nekadašnjim školskim prijateljima.

Budući da se Ljupka prošle godine prije poroda trećeg djeteta odlučila preseliti natrag u Zagreb, njezine kćerkice krenule su u novu školu. Zbog toga će se kraljem ljeta kada završe školski praznici bivša manekenka i njezina dječica vratiti u Hrvatsku.