nezaboravne uspomene

Ljupka Gojić Mikić pokazala fanovima fotografije koje dosad nismo imali prilike vidjeti

20.04.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić posljednje tjedne kao i ostatak Hrvatske krati u svom domu s obitelji. Vrijeme krati listanjem albuma sa 'starim' uspomenama koje je odlučila objaviti na Instagramu

Ljupka Gojić Mikić proputovala je cijeli svijet. Već s 18 godina letjela je s jednog na drugi kraj - od New Yorka do Brazila, pa u džunglu na snimanje modnih editorijala, a onda u Pariz, London, Berlin, Milano da bi se vratila u New York i sve to u samo dva tjedna.

Svojim pratiteljima je odlučila je pokazati fotografije s egzotičnih destinacija Venezuele, Tajlanda, Čilea, Meksika, Arizone, Argentine, Afrike, Jamajke, kako je opisala u hashtagovima.

Ljupka je protivno ustaljenim predodžbama o glamuroznom životu manekenki, iskusila i tamnu stranu tog poziva što je svojedobno potkrijepila riječima: 'Nema limuzina, nema šampanjca, nema razuzdanih zabava, nema crvenog tepiha. Samo isti teški kovčeg i putovnica u ruci'.

Podsjetimo, ona i njezin suprug nogometaš Mihael Mikić zbog poslovnih prilika svojedobno su Zagreb zamijenili Japanom. Kako su sada pokrenuli novi poslovni projekt u hrvatskoj metropoli, nakon devet godina života u Hiroshimi, 2017. vratili su se u svoju rodnu zemlju.