UŽIVAJU NA MALDIVIMA

Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan: Jedna je rodila četiri kćeri, druga tri, a na izgledu bi im mogle pozavidjeti mnoge

08.01.2020 u 17:58

Bionic
Reading

Nakon što su zajedno, sa svojim obiteljima, u lipnju odmarale u Turskoj, gdje su proslavili rođendan Ljupke Gojić Mikić, bivša manekenka i poduzetnica i Marija Bišćan trenutno uživaju na Maldivima, gdje je Mihael Mikić obilježio i svoj 40. rođendan. Dvije prijateljice i mame pozirale su na velikim drvenim ljuljačkama, a za svoj su izgled nagrađene brojnim komplimentima na Instagramu

Netko tko ne zna o njima apsolutno ništa vjerojatno bi se začudio kada bi saznao da jedna od njih ima četiri kćeri, a druga tri, a da sve te trudnoće na njihovim tijelima nisu ostavile ama baš nikakvog traga. Marija Bišćan i Ljupka Gojić Mikić pozirale su poput zaigranih djevojaka na ljuljačkama i ostavile sve bez riječi na fotografiji snimljenoj u kupaćim kostimima.

  • +14
Ljupka Gojić Mikić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Istina je da je riječ o bivšim manekenkama, no ni mnoge djevojke iz modnog svijeta nemaju tu sreću da im se tijelo nakon poroda vrati u besprijekornu formu, kakva je u njihovom slučaju. Supruge Igora Bišćana i Mihaela Mikića, dugogodišnje su prijateljice, a koliko su bliske Ljupka je dala naslutiti svojim hashtagovima - #MuzIJaNaOdmoru, ali i #OdRadjaoneDoPlaze.

Njih dvije prolazile su zajedno sve trudnoće i jedna drugoj bile velika potpora, a nije odmoglo ni prijateljstvo Mikića i Bišćana koje traje još iz vremena kada su zajedno igrali u Dinamu i bili nerazdvojni, što su u konačnici potvrdili i kumstvom.

Dvije obitelji često putuju zajedno i na odmore, pa su tako primjerice još u lipnju, povodom Ljupkinog rođendana, uživali u luksuznom ljetovalištu u Turskoj, da bi sada, sa starijim kćerima, otputovali do egzotičnih Maldiva.

Upravo tamo nastala je i ova fotografija, za koju su dvije ljepotice u kratkom vremenu prikupile pregršt komplimenata.

Inače, Marija i Igor Bišćan u braku su od 2007. godine, i imaju četiri kćeri – Ninu Mariju, Lenu, Brunu i Bornu, dok su Ljupka i Mihael Mikić 2006. sklopili civilni brak, te sve ponovili godinu kasnije u crkvi, a u braku su dobili Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Danu.