LJUBAV JE NAJVAŽNIJA

Ljupka Gojić Mikić na dirljiv način čestitala suprugu važnu obljetnicu i poručila: 'Svašta stane u naših 20 godina'

04.02.2020 u 13:47

Bionic
Reading

I ove je godine bivša manekenka, danas poduzetnica, na poseban način obilježila datum kada je službeno započela njezina veza s nogometašem Mihaelom Mikićem. Njihova priča doista je najbolja potvrda da prave ljubavi još uvijek postoje

'Svašta stane u naših 20 godina', napisala je na Instagramu Ljupka Gojić Mikić objavivši uz to niz zajedničkih, najdražih fotografija sa suprugom Mihaelom Mikićem, ali i njihovo troje djece, rođenih kao kruna njihove ljubavi. Na današnji dan, sad već davne 2000. godine, manekenka i nogometaš započeli su svoju ljubavnu vezu, a iako im nisu predviđali bajnu zajedničku budućnost, oni su svojim skladnim brakom itekako 'razoružali' zle jezike.

Svoju vezu ozakonili su šest godina kasnije građanskim brakom, slavlje je održano 26. svibnja 2006. u zagrebačkom Golf & Country klubu, a osam godina kasnije, svoje zavjete izmijenili i u crkvi. Tom prigodom njihove su kćeri primile i sakrament krštenja. Tijekom svojih 20 godina ljubavi, Ljupka i Mihael dobili su tri djevojčice - Janu Siennu, Milu Amelie i najmlađu Mari Danu.

Nekoliko posljednjih godina obitelj je živjela u Japanu, gdje je Mihael Mikić igrao za klub Sanfrecce Hiroshima, a djevojčice su tamo pohađale vrtić i školu, naučile japanski, ali i cijelu njihovu kulturu. Nakon što je Ljupka doznala da je i treći put trudna, a netom prije rođenja Mari Dane, supružnici su donijeli važnu odluku - ona se sa kćerima vraća u Zagreb, a Mikić će im se pridružiti po isteku ugovora.

  • +4
Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić Izvor: Cropix / Autor: Nina Djurdjevic / CROPIX

Par je trenutno posvećen upravo trima princezama, ali i slastičarnici koju su otvorili u Ljupkinom kvartu Knežija, gdje je rođena i odrasla, a gdje trenutno cijela obitelj živi.