MAMA I KĆI ZAJEDNO U KAMPANJI

Nakon što je prije 25 godina snimila kampanju koja ju je proslavila, Ljupka Gojić Mikić ponovno je dobila istu ulogu, no ovoga puta zvijezda je njezina devetogodišnja kći

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 30.01.2020 15:53
  • Objavljeno 30.01.2020 u 11:51
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Mnogi se još uvijek sjećaju te 1996. godine kada se lice i duga njegovana kosa tada najmlađeg hrvatskog modela, 13-godišnje Ljupke Gojić Mikić, našlo na billboardu za kampanju Pantene PRO-V-a postavljenom na Time Squareu. Bio je to početak njezinog modnog uspjeha, a sada, 25 godina kasnije ponovno je angažirana od strane iste kompanije, no ovoga puta uz nju je i novo zaštitno lice - njezina devetogodišnja kći Jana Sienna

Te 1994., na nagovor matične modne agencije Midikenn, 12-godišnja Ljupka Gojić Mikić je u pratnji svoje mame Željke Gojić krenula u svijet. Nosila je revije u Milanu, New Yorku i Los Angelesu, krasila brojne naslovnice, snimala kampanje, a onda je dobila priliku koja joj je otvorila sva vrata.

Jana Sienna i Ljupka Gojić Mikić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sa samo 13 godina postala je zaštitno lice Pantene Pro-V-a i snimila prvu svjetsku kampanju za spomenuti brend. Duga i njegovana kosa krasila je sve časopise, ali i ogroman billboard koji se nalazio na njujorškom Times Squareu i potvrdio njezin uspjeh.

Točno 25 godina kasnije Pantene je odlučio ponovno angažirati Ljupku Gojić Mikić, a po prvi puta u kampanji sudjeluje i njezina najstarija kći, devetogodišnja Jana Sienna Mikić. Riječ je o kampanji 'Snaga je u nama', koja oslikava intiman odnos majke i kćeri te novim generacijama otkriva tajnu snažne i lijepe kose.

Urban&4 - Iskra

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Moja najljepša uloga u životu je uloga modela, ali ne onog na modnim pistama već životnog modela i uzora svojim kćerima. Ženska snaga je u ženama koje nas okružuju, to je i meni samoj bilo jasno prilično rano. Moju je karijeru odmah na početku obilježila i suradnja s Panteneom, brendom koji osnažuje različitost i pomaže da nam lijepa i zdrava kosa daje snagu i samopouzdanje u svim životnim fazama. Jana Sienna i ja smo uživale snimajući kampanju 'Snaga je u nama' što se i vidi iz fotografija te vjerujem da smo uspjele izraziti taj poseban osjećaj i povezanost majke i kćeri', poručila je Ljupka Gojić Mikić.

Urban & 4 - Astronaut

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Čini se kako je Janna Sienna njezina nasljednica u pravom smislu riječi, jer ovo nije prvi puta da radi nešto što je slično već davnih dana njezina majka odradila. Tako se sa mlađom sestrom Milom Amelie našla i kao zvijezda spota Urban&4 'Iskra', a upravo je s Urbanom i 23 godine prije i Ljupka snimila spot i to za pjesmu 'Astronaut'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!