BIOGRAFSKI FILM

Ljubavna priča Ozzyja i Sharon Osbourne stiže na velika platna

21.10.2021 u 21:44

Bionic
Reading

Životi i epska ljubavna priča rokera Ozzyja Osbournea i menadžerice Sharon Osbouren tema su igranog filma u nastanku, kojega će prema scenariju Lee Halla (Billy Elliot) producirati Ploygram i Osbourne Media

Projekt u formatu biografskog filma još nema naslov, a u fokusu priče bit će desetljećima duga veza para o kojoj gledatelji već ponešto znaju zahvaljujući MTV-jevoj reality emisiji 'The Osbournes'.

'Naša veza ponekad je bila divlja, luda i opasna, ali naša beskrajna ljubav nas je držala zajedno. Oduševljeni smo partnerstvom sa Sony Pictures i Polygramom, s kojima ćemo zajedno našu priču donijeti na filmsko platno', rekla je za Variety Sharon Osbourne.

  • +5
Ozzy Osbourne Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Sharon i njezina djeca Jack i Aimee Osbourne film produciraju preko svoje etikete Osbourne Media, u ime Polygram Entertainmenta producenti su Michele Anthony i David Blackman, a razvoj filma u ime Sonyja nadzire Andrea Gianetti.

Veliku ulogu u filmu navodno bi trebala odigrati i glazba, koja će obuhvatiti i razdoblje koje je Ozzy proveo u bendu Black Sabbath, i razdoblje njegove solo karijere.