EKRANIZACIJA LJUBAVI

Ljubavna priča Meghan Markle i princa Harryja dobit će svoju filmsku verziju

16.01.2018 u 14:33

Bionic
Reading

Pod nazivom 'Harry & Meghan: The Royal Love Story', samo nekoliko dana prije kraljevskog vjenčanja godine, koje će se održati 19. svibnja, svoju će premijeru imati film čiji su glavni akteri upravo princ Harry i Meghan Markle

Kako se bliži datum skorašnjeg vjenčanja godine u Velikoj Britaniji, onog američke glumice Meghan Markle i britanskog princa Harryja, tako iz dana u dan nove zanimljivosti o paru izlaze u javnost. Njihova ljubavna priča poslužila je i kao inspiracija za romantični film pod nazivom 'Harry & Meghan: The Royal Love Story', koji će obuhvatiti sve najvažnije trenutke njihovog života otkako su se upoznali.

  • +26
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Taj film priprema kabelska televizija Lifetime TV, a najavljen je ove nedjelje. No najsočniji detalji ipak su ostavljeni za samu premijeru uoči samog kraljevskog vjenčanja 19. svibnja. 

Čelnici kuće trenutno su u potrazi za glumcima koji će savršeno utjeloviti princa i glumicu, ali i sve važne osobe u njihovom životu. Osim ljubavne priče i samih zaruka održanih u studenom 2017. godine, u filmu će biti prikazan život Meghan Markle, što uključuje njezinu glumačku karijeru, ali i propali brak.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Baš poput onog o Harryju i Meghan, film s drugim glumcima i pod nazivom 'William & Kate: The Movie' opisao je ljubavnu priču princa Williama i Kate Middleton, a prikazan je uoči njihovog vjenčanja.