TAJNOVITI MLADENCI

Princ William: 'Harry još uvijek nije pitao da mu budem kum, mogla bi to biti škakljiva tema'

11.01.2018 u 10:43

Bionic
Reading

Jedno od najvećih misterija vezanih za predstojeće kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle su osobe kojima će mladenci ukazati čast da im budu svjedoci na vjenčanju

I Harry i Meghan razmišljali su navodno tom čašću blagosloviti nekog od svojih djevera i djeveruša, iako to nije uobičajeno za kraljevska vjenčanja.

Kraljevskih običaja na svom vjenčanju nije se u tom pogledu držao ni princ William, odabravši Harryja za svog kuma. Po svemu sudeći, Harry će učiniti isto, i tražiti svoga starijeg brata da preuzme tu ulogu.

Gostujući u srijedu na radiju, princ William se dotaknuo ove teme i dolio još malo ulja na vatru tajnovitosti oko izbora kuma.

'Raščistimo to odmah, on me još ništa nije pitao. Mogla bi to biti škakljiva tema', rekao je princ William na radiju.

Uvjereni da će Harry ipak pitati za kumstvo starijeg brata, u časopisu Vanity Fair su se pozabavili idejom tko bi drugi uopće mogao zaslužiti tu čast. Kao mogući izbor navode bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu, kojega je Harry nedavno intervjuirao na radiju, ili sprintera Usain Bolta, koji je nedavno otkrio kako ga je prijatelj princ Harry sa svojom odabranicom upoznao još u ožujku prošle godine na Karibima.

  • +6
Princ Harry i Barack Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema pisanju časopisa Us Weekly, i Meghan Markle se neće po tom pitanju držati tradicije, a njezin je izbor, kako se nagađa, bliska prijateljica, stilistica Jessica Mulroney.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia