UHVAĆENI U LUDOM provodu

Ljubavi Katie Holmes i Jamieja Foxxa više ništa ne stoji na putu

15.12.2017 u 11:06

Bionic
Reading

Nakon četiri godine skrivanja, glumački par Katie Holmes i Jamie Foxx napokon nesmetano mogu uživati u svojoj ljubavi. Na proslavi njegova 50. rođendana bili su bliskiji no ikad i nisu marili za znatiželjne poglede

Prije tri mjeseca holivudska glumica Katie Holmes ponosno je prošetala plažom u Malibuu, sa svojim dugogodišnjim partnerom, glumcem i pjevačem Jamijem Foxxom.

Nakon gotovo četiri godine skrivanja, par je izašao u javnost i potvrdio šuškanja. 

Ipak, od onda ih se nije moglo vidjeti skupa, a izašle su informacije kako još uvijek nisu spremni svoju vezu okruniti brakom.

'Katie se jako brinula zbog osuda javnosti i medijske pažnje, no ovog proljeća shvatila je da se uzaludno brine. Bila je umorna od igre skrivača', potvrdio je tada za strane medije izvor blizak slavnoj brineti, koja se prije pet godina rastala od Toma Cruisea s kojim ima kćerkicu Suri. 

  • +5
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, prije nekoliko dana i to se promijenilo. Na proslavi Jamiejeva 50. rođendana u Los Angelesu pojavila se i simpatična Katie, a ako je suditi prema fotografijama koje su procurile u javnost, par se odlično zabavljao.

Uživali su u dobroj glazbi i atmosferi koja ih je ponijela te su izgledali bliskiji no ikad. Štoviše nisu marili ni za brojne znatiželjne poglede oko sebe. Vidno sretan i uzbuđen zbog svog posebnog dana, Jamie se nije odvajao od svoje djevojke, a na proslavu je između ostalog pozvao obitelj, ali i brojna druga poznata lica iz svijeta Hollywooda. 

Snoop Dogg, Ludacris, Mike Epps, Terrell Owens, Marlon Wayans, Anthony Anderson, Keyshia Cole, Smokey Robinson, Dougie Fresh i glumac Leonardo DiCaprio samo su neki od njih. 

Nakon lude zabave u klubu, gosti su tulum nastavili na after partyju i to u luksuznoj vili Leonarda Di Capria. Prisutni tvrde i kako su zaljubljeni Jamie i Katie party napustili zajedno u njegovu automobilu.