skladni par

Ljubav koja traje desetljećima: Zlatko Dalić uživao u izlasku sa suprugom Davorkom

02.02.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Među brojnim poznatim licima na sinoćnjem obljetničkom koncertu Teške industrije u Koncertnoj dvorani Lisinski najviše pažnje privlačio je bračni par Dalić koji je nastup sarajevskog benda pratio iz prvih redova

Izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić voli glazbu, zapjevati ali i otići na poneki koncert kad mu to dopuste sportske obaveze. Ovog puta je s voljenom suprugom Davorkom uživao na pravoj rock zabavi.

U javnost ih se ne vidi često, no mnogima je poznato da su u braku od 1992. godine te imaju dvojicu sinova, Tonija i Bruna. Davorka je izbornikova ljubav još iz srednjoškolskih dana. Kako je ranije izjavio, ona je ta koja ga najbolje razumije, pa čak i na dan utakmice kada 'ništa ne jede, ni s kim ne razgovara, ne koristi mobitel i ne odgovara na poruke'.

Crnokosa Livanjka ne nameće se u medijima i nije aktivna na društvenim mrežama. Supruga katkada prati na javnim događajima, završila je studij ekonomije te je dvije godine nakon rođenja sina Tonija neko vrijeme radila, a onda se u potpunosti posvetila obitelji.

Svojedobno je ispričala da kako 'nisu imali nikoga svoga da im priskoči u pomoć oko djece, odlučili su da ipak ona žrtvuje svoju karijeru'. Izbornik je često isticao kako je njegova Davorka 'sačuvala obitelj uz puno truda i energije'.

počelo je odbrojavanje

Ona je Dalićeva najveća podrška: Supruga Davorka u vatrenim bojama spremna ga je bodriti do kraja

Pogledaj galeriju