PONOSNI OTAC

Ovo se zove razlog za slavlje: Zlatko Dalić oženio sina Tonija

27.09.2023 u 19:41

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu nogometni izbornik Zlatko Dalić otkrio je sretnu vijest, koju su do samog kraja uspjeli sačuvati od medija, da se proteklog vikenda njegov stariji sin Toni oženio svojom djevojkom Ivom

Fotografijom na kojoj nasmijani, gledajući jedno u drugo, upravo vjenčani od oltara prema izlazu crkve odlaze Toni Dalić i njegova odabranica Iva, naš nogometni izbornik Zlatko Dalić pohvalio se na svom Instagram profilu kako je proteklog vikenda u njegovoj obitelji održano veliko slavlje ljubavi.

Elegantni mladoženja u crnom odijelu zaljubljeno je gledao u svoju plavokosu suprugu koja je za svoj dan iz snova odabrala haljinu iz multibrend butika za vjenčanice Le Concept By Alex.

O supruzi starijeg sina Zlatka Dalića, Ivi, malo se zna, budući da je Toni Dalić nakon veze s Almom Fabulić svoj život odlučio čuvati podalje od medija.

počelo je odbrojavanje

Ona je Dalićeva najveća podrška: Supruga Davorka u vatrenim bojama spremna ga je bodriti do kraja

Pogledaj galeriju

Poznato je da je Iva bila s njim u Kataru, na Svjetskom nogometnom prvenstvu, gdje je utakmice pratila s Tonijem, ali i budućom svekrvom Davorkom Dalić.

'Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi', izjavio je svojedobno Dalić.