UZ NJIH DO FINALA

Daliću je srce na mjestu: Zaogrnuta u hrvatsku zastavu na tribinama je njegova supruga Davorka, ali i sinovi

13.12.2022 u 19:48

Bionic
Reading

Supruga izbornika Zlatka Dalića čekala je ulazak u polufinale kako bi krenula put Katra sa njihovim sinovima, Tonijem i Brunom. Snimljena je na tribinama, zaogrnuta u hrvatsku zastavu kako nestrpljivo iščekuje početak utakmice

Da će danas uistinu oriti se sa stadiona, dokaz su rasprodani charteri koji su krenuli put Dohe, a među brojnim navijačima našla su se i brojna poznata lica. Naravno, riječ je o obiteljima naših nogometnih reprezentativaca, koji su u Dohu stigli kako bi im bili najveća podrška.

Među njima se našla i supruga našeg izbornika Zlatka Dalića, Davorka Dalić, koju je fotograf Cropixa na tribinama usnimio kako sjedi ogrnuta hrvatskom zastavom, dok pored nje sjede dva njoj najvažnija muškarca na svijetu - sinovi Toni i Bruno, dok je treći najvažniji fokusiran da reprezentaciju dovede do pobjede.

Njihova ljubavna priča započela je u Livnu, gdje su bili susjedi, a s vremenom prijateljstvo je preraslo u ljubav. Ipak, veza im je već u samim počecima imala brojna iskušenja budući da se Zlatko Dalić zbog svoje nogometne karijere neprestano selio, dok je Davorka isprva imala školske, a zatim i fakultetske obaveze.

  • +20
Poznati na utakmici protiv Argentine Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Dalić je prvo igrao za Hajduk pa je do Livna dolazio samo kada je imao slobodne dane, zbog čega je Davorka došla u Split, no Dalić je u međuvremenu otišao za Vinkovce u današnju Cibaliju. Tek kada je završila fakultet, doselila se u Varaždin gdje je Dalić igrao za Varteks. Tada su se zaručili i vjenčali 1992. godine.

Kako bi mogla pratiti Zlatkov tempo, diplomirana ekonomistica Davorka je odlučila odustati od vlastite karijere i posvetiti se obitelji, odnosno svojim trima muškarcima s kojima nije uvijek bilo lako. Neko je vrijeme provela sama sa sinovima Tonijem i Brunom dok je Dalić radio u Saudijskoj Arabiji, ali sada je njihova obiteljska baza u Varaždinu, gradu u kojem su se i vjenčali i sagradili dom.