isklesani trbušnjaci

Ljubav joj godi: Latino diva iz dana u dan oduševljava izgledom

06.10.2017 u 10:38

Bionic
Reading

Jedna od najvećih pop diva današnjice iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje. Izgleda kako su Jennifer Lopez nova ljubav i zaljubljenost donijeli još motiva da svoj izgled njeguje i održava u što boljoj formi, pa se ovih dana prošetala u minijaturnom topu koji je otkrio njezine isklesane trbušnjake

Koliko Jennifer Lopez ulaže u svoj izgled već godinama, to nije nikakva tajna. Osim što pazi na prehranu, slavna pjevačica i glumica predano vježba i stalno se bavi nekom sportskom aktivnošću.

Međutim, otkada je u njezin život ušetao Alex Rodriguez, s kojim trenutno proživljava pravu ljubavnu bajku, mora se priznati da izgleda fenomenalno.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Alex, koji je inače velika američka sportska zvijezda, i Jennifer zajedno provode što je više moguće vremena. Tako da već nekoliko mjeseci skupa treniraju, a 48-godišnjakinja nerijetko to podijeli i na svojim društvenim mrežama.

Posljednji put viđeni su prije nekoliko dana u Los Angelesu, kada su skupa išli u teretanu vrlo ležerno i sportski odjeveni.

Inače, latino diva nedavno je otkrila kako se već pomirila da je nakon tri razvoda njezin ljubavni život završio, no kada se najmanje nadala, s Alexom joj se dogodila ona prava i najiskrenija. Pa sada mnogi nagađaju kako će uskoro pasti četvrti brak.

  • +10
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia