STAJLING ZA PETICU

Jennifer Lopez: I u čednom izdanju pršti seksipilom

25.09.2017 u 17:23

Bionic
Reading

Jennifer Lopez u posljednje vrijeme naprosto blista, a čak i kad je zakopčana do grla, Jenny from the Block je ubojito seksi

Ova prelijepa latina i sa svojih 48 godina bez problema može zasjeniti i puno mlađe kolegice iz svijeta showbizza, a svi se slažu kako joj nova ljubav jako godi. Naime, Jennifer se ne odvaja od novog dečka, sportaša Alexa Rodrigueza za kojeg je izjavila da je veza s njim 'prva normalna i zdrava'.  

Jennifer Lopez pojavila se na humanitarnom događanju upriličenom za pomoć Puerto Ricu koji je poharao uragan Maria, gdje je, bez sumnje, bila najzapaženija uzvanica.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda se odlučila za čedni stajling u omiljenoj joj efektnoj bež boji s primjesama prljavoružičaste, J.Lo je izgledala kao djevojka od milijun dolara.

  • +29
Najpamtljivija izdanja Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljina koja prati liniju tijela s plisiranim donjim dijelom duljine do pola lista koju je upotpunila seksi štiklama sa zlatnim detaljima, bila je pun pogodak. Prepoznatljiva kosa prošarana mednim pramenovima i diskretan nakit zaokružili su ovu nenadmašnu kombinaciju.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna glumica i pjevačica, i sama portorikanskog podrijetla, priključila se humanitarnoj akciji velikodušno doniravši milijun dolara za pomoć stanovnicima Puerto Rica.  

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Naš otok treba našu pomoć', rekla je Jennifer Lopez koja nikad nije krila koliko se ponosi svojim portorikanskim korijenima.