PONOVNO ODUŠEVILA

Kobalt plava joj pristaje: Zbog ove je haljine Jennifer Lopez ostavila sve bez riječi

20.09.2017 u 20:50

Bionic
Reading

Za crveni tepih odabrala je haljinu dizajnera Davida Kome i ponovno uspjela sve zadiviti. Kobalt plava uska haljina s neobičnim asimetričnim prorezima, istaknula je sve atribute Jennifer Lopez, koja je i ovog puta stigla u pratnji dečka Alexa Rodrigueza

Sa svojim dečkom Alexom Rodriguezom, za kojeg je nedavno izjavila da je veza s njim 'prva normalna i zdrava', 48-godišnja Jennifer Lopez pojavila se na na jednom događanju u Hollywoodu. A njezin dolazak na crveni tepih, ni ovog puta, nije mogao proći nezamijećeno, a za to se pobrinula njezina haljina.

  • +11
Jennifer Lopez u haljini Davida Kome Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o uskoj haljini u kobalt plavoj boji, dužine ispod koljena, koja ima asimetrične duboke proreze. Pomoću njih otkrila je dio ramena, struka, a najviše desnu nogu, budući da se prorez protezao cijelom dužinom bedra. Neobična haljina, koja je oduševila sve, djelo je dizajnera Davida Kome.

Svoju kosu, boje karamele, Jennifer je podigla u visoki rep, a šiške je ostavila da nehajno padaju sa strane, kako bi postigla romantični izgled. Tamnim sjenilom istaknula je oči, isjenčala obraze, a na usne je stavila neutralni ruž. Uz sve to, slavna pjevačica i glumica, stavila je crni remen, čiji je dio bio lagano ovješen, te iste boje malu, clutch torbicu i kožne sandale na visoku potpeticu.