NOVI KORAK U VEZI

Ljubav im je najvažnija: Rita Ora spremna je za vjenčanje daleko od javnosti i kamera

08.06.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Najpoznatija glazbenica porijeklom s Kosova navodno je spremna za intimno vjenčanje sa svojim odabranikom, 15 godina starijim redateljem Taikijem Waititijem

Strani mediji došli su do informacije da se Rita Ora uskoro udaje za svoj odabranika Taikija Waititija, s kojim je od ožujka prošle godine u sretnoj vezi. Par nije službeno objavio zaruke, niti je novozelandski uspješni redatelj kleknuo, već su jednostavno shvatili da su spremni za novi korak u svojoj vezi.

Slavna Britanka i 15-godina stariji redatelj pripremaju malo, intimno vjenčanje uz bliske ljude i obitelj, a tek će kasnije ove godine napraviti veliko slavlje u Londonu za sve slavne uzvanike iz svijeta showbiznisa.

Rita Ora i Taika Waititi Izvor: Profimedia / Autor: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

'Nema prstena, nema velikih objava na društvenim mrežama, nema predstave. Jednostavno se jako vole, nikada nisu bili spremniji te su spontano oboje zaključili da je vrijeme za vjenčanje', rekao je dobro upućeni izvor za The Sun.

Inače, 31-godišnja Britanka porijeklom s Kosova prije Takikija ljubila je brojne poznate muškarce, a najpoznatija je njezina veza sa škotskim DJ-om Calvinom Harrisom.

Iza 46-godišnjeg Waititija je propali brak s redateljicom Chelsea Winstanley, od koje se razveo 2018.