PRATI TRENDOVE

Riskantni dekolte u prvom planu: Iva Šarić stigla na vjenčanje u stajlingu od najpoželjnijih komada

04.06.2022 u 20:42

Bionic
Reading

Uz brojne goste na dubrovačkom vjenčanju Adriane i Duje Ćalete Cara pronašao se i poznati domaći par - bivša manekenka Iva Šarić i Dujin nogometni kolega, Bruno Petković

Na crkveno vjenčanje para, Iva Šarić i Bruno Petković stigli su nakon uživanja u Madridu, a bivša mankenka i TV voditeljica tim je povodom plijenila posebnu pozornost u stajlingu kojim je spojila trenutno najpoželjnije komade na modnoj sceni.

Haljine zavodljivih proreza posljednjih mjeseci postale su modni must-have, a Iva se odlučila za crnu verziju riskantnog dekoltea, kojeg su na mjestu pridržavale tanke vezice. Naziva Misha, ova haljina nalazi se ponudi australskog brenda Elysian Collective.

Laskave dužine midi Iva ju je parirala uz sandale s trendovskom platforma petom, a njezin odabir činio je model s potpisom modne kuće Saint Laurent.

Dobru upućenost u modne trendove dokazala je i dodacima od kojih je do posebnog izražaja došla prepoznatljiva Jodie torbica s potpisom modne kuće Bottega Veneta, a kakva posljednjih mjeseci ne silazi s listi najpoželjnijih komada na modnoj sceni.

  • +5
Jodie torbica u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia