JAKO SE VOLE

Drugo vjenčanje u samo nekoliko tjedana: Kourtney Kardashian ponovno se udala za Travisa Barkera

16.05.2022 u 13:01

Bionic
Reading

Početkom travnja najstarija sestra Kardashian udala se za svog novog dečka Travisa Barkera u Las Vegasu. Bilo je to iznenadno vjenčanje, nakon dodjele Grammyja. Samo mjesec dana kasnije Kourtney Kardashian ponovno je odjenula vjenčanicu

U minijaturnoj bijeloj haljini na bretelice i s velom na glavi Kourtney Kardashian izašla je iz poznatog restorana u Los Angelesu, a pored nje bio je novopečeni suprugu Travis Barker.

Supružnici kojima je ovo bilo drugo vjenčanje u razmaku od samo mjesec dana, potom su se uputili u kabriolet parkiran ispred restorana, a na čijem je zadnjem kraju prikladno bio obješen natpis 'upravo vjenčani'.

  • +2
Kourtney Kardashian i Travis Barker Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od cijele velike obitelji Kardashian Jenner, na svečanom ručku viđena je samo baka Mary Jo 'MJ' Campbell kojoj su pri izlasku iz restorana u hodu pomogli mladenci.

Inače, 43-godišnja Kourtney i tri godine stariji muzičar u vezi su od prošlog ljeta, a prijatelji su već dugi niz godina. Barker, bubnjar benda Blink-182 u listopadu je i zaručio najstariju sestru Kardashian i to na vrlo romantičan način.

Ovo nije prvi brak ni slavnom bubnjaru ali ni reality zvijezdi. Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 16-godišnju Alabamu Luellu i 18-godišnjeg Landona Ashera, a Kourtney je majka troje djece, sedmogodišnjeg Reigna Astona, devetogodišnje Penelope i 11-godišnjeg Masona Dasha koje je dobila u dugogodišnjoj vezi sa Scottom Disickom.