ZAJEDNIČKO UŽIVANJE

Ljetni hedonizam: Vanja Halilović i Jelena Lešić pokazale isklesana tijela

08.08.2019 u 14:02

Bionic
Reading

Bivša voditeljica i manekenka, djevojka zagrebačkog poduzetnika Frane Barbierija izgleda bolje nego ikad, što je vidljivo iz njezinih objava na društvenim mrežama, koje naprosto oduzimaju dah. Ovaj put je Vanja Halilović objavila fotografiju na kojoj pokazuje kako se zabavlja na moru, a s njom u društvu je Jelena Lešić

Vanja Halilović rijetko je na društvenim mrežama, a samim time i na Instagramu. Međutim, ovog ljeta odlučila je počastiti svoje pratitelje objavama s godišnjeg odmora kojeg provodi na Jadranu. Na najnovijoj fotografiji se tako pohvalila da gušta na Kornatima s HTV-ovom voditeljicom Jelenom Lešić. Prijateljice su pozirale u kupaćim kostimima, a sudeći po osmjesima, očito su se dobro zabavljale.

View this post on Instagram

🐬🐠🐬

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

Mnogobrojni obožavatelji koji nestrpljivo iščekuju Vanjine objave bili su i više nego zadovoljni te su joj ostavili puno lajkova, srčeka i komentara, a među njima su bili i Antonija Stupar Jurkin, Iris Androšević, Monika Kravić, Ivana Paris.

Podsjetimo, jednu od najzgodnijih žena u Hrvatskoj mnogi pamte po voditeljskom angažmanu na emisiji 'RTL Exkluziv'. Sad je već sedam godina u vezi sa 50-godišnjim zaručnikom Franom Barbieriem.

  • +19
Vanja Halilović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL