ZGODNA ŽENA

Vanja Halilović ponovno pokazala zašto je nazivaju jednom od najzgodnijih Hrvatica

26.07.2019 u 10:41

Bionic
Reading

Bivša loto djevojka i nekadašnja voditeljica koja se zadnjih godina povukla iz javnosti i dalje privlači pozornost svojim objavama na društvenim mrežama, a pogotovo u vrijeme ljeta kada nas ponovno podsjeti da je jedna od najljepših Hrvatica

Vanja Halilović trenutno je na odmoru u Šibeniku, a od tamo je poslala vruće pozdrave u obliku fotografije na društvenim mrežama.

Zgodna Vanja koju smo nekoć gledali kao loto djevojku ili pak voditeljicu RTL televizije, danas živi znatno drugačijim i povučenijim životom. No, i dalje izgleda jednako, ako ne i mnogo bolje.

Lijepa plavuša pozirala je poput kaubojke u luksuznom resortu u Šibeniku, a na sebi je imala slamnati šešir, i kombinaciju nude boja. Bijele kratke hlačice i basic majicu boje pijeska te udobne slip on mokasine. Cijeli ljetni stajling Halilović je podigla crvenom kožnom torbom.

Kao uvijek, do izražaja je došla njezina vitka senzualna figura, lijepo lice i besprijekoran ten. Za svoj je izgled ispod nove fotografije dobila brojne komplimente nekadašnjih kolega i brojnih poznatih osoba.

  • +19
Vanja Halilović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL