I DALJE ZGODNA

Vanja Halilović nakon dugo vremena zablistala u ulozi modela

26.06.2019 u 15:16

Bionic
Reading

Nekad smo Vanju Halilović često znali vidjeti u ulozi modela, na modnim pistama ili reklamnim snimanjima. Zadnjih godina, povukla se iz medija i potpuno posvetila partneru Frani Barbieriju. Ipak, ponudu bivšeg dinamovca i njegove supruge da postane zaštitno lice njihovog brenda odjeće, nije mogla odbiti

Prije nekoliko godina modna dizajnerica Martina Ješe pokrenula je svoju liniju odjeće pod nazivom Cataleya, a onda je 2017. u suradnji sa suprugom Vedranom osmislila i mušku odjeću. Bivši dinamovac i talentirana dizajnerica sada su izbacili novu kampanju ženskih haljina, a u ulozi modela zablistala je ni manje ni više nego Vanja Halilović.

Nekadašnju loto djevojku i voditeljicu RTL televizije dugo nismo imali prilike vidjeti u ovakvoj ulozi, a atraktivna Vanja dokazala je da i danas izgleda jednako dobro.

Svoje vitke duge noge, skladnu liniju i lijepo lice Halilović je pokazala u seriji fotografija koje su osvanule na društvenim mrežama. Uz bok Vanji našla se i njezina nekadašnja kolegica Antonija Stupar Jurkin.