na gastronomskom sajmu

Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon što se pomirila sa Zvonom Bobanom

24.02.2024 u 22:27

Leonarda Lončar

Izvor: Cropix / Autor: Ivana Grgic

Bionic
Reading

Krajem siječnja objavljeno je kako su Leonarda Lončar i Zvone Boban odlučili dati ljubavi drugu šansu, a sada se Leonarda pojavila na jednom gastronomskom sajmu, doduše bez bivšeg supruga

Leonarda Lončar danas je pozirala za fotografe na sajmu GAST u Areni odjevena u sasvim casual kombinaciju, no pokazavši novu frizuru!

U posljednje vrijeme kod bivšeg nogometaša te bivšeg člana UEFA-e i hrvatske dizajnerice puno je novosti, a najljepša je ona da su ljubavi odlučili pružiti još jednu šansu. Ovo je ujedno prvo pojavljivanje lijepe Leonarde u javnosti otkako je vijest o pomirenju poznatog para otkrivena široj javnosti, a svi će se složiti da ljepotica blista.

Iako su prije gotovo tri godine odlučili krenuti odvojenim putevima nakon čak 28 godina braka, krajem siječnja iznenadili su javnost viješću da su se pomirili.

Podsjetimo, Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. godine u jednom zagrebačkom modnom butiku, a nakon četiri godine veze vjenčali su se u Milanu, gradu u kojem je Boban gradio karijeru nakon što je napustio Dinamo. Međutim, kako bi se posvetila obitelji, Leonarda je napustila manekenstvo, a par je u braku posvojio četvero djece te su 2009. dobili i djevojčicu Ružu.

Leonarda Lončar i Zvonimir Boban Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia